Juliane Tissen, muziektherapeut

Image result for ceder coaching

Muziektherapie

Visie:

Samen improviseren helpt jezelf en anderen beter te begrijpen.

Klank, ritme, melodie, dynamiek en vorm staan in direct verband met je eigen levensritmes, gevoelens, verhalen, krachten en de behoefte aan structuur of vrijheid. De taal van muziek sluit prima aan bij de taal van gevoelens en behoeften. In een improvisatie kom je zowel je pijn alsook je mogelijkheden op het spoor. Zelfvertrouwen in het eigen handelen en in sociale interactie worden sterker door deelname aan muziektherapie.

Intake muziektherapie en individuele sessies vinden plaats in mijn praktijk in de Irenestraat 7, Cadier en Keer (bus 350 vanuit station Maastricht duurt 15 minuten). Groepssessies vinden plaats in Centrum Vaktherapie, Elisabeth Strouvenlaan 51a, Maastricht.

Achtergrond:

Als muziektherapeute heb ik van 1990-1992 met mensen met een verstandelijke beperking en met kinderen met autisme gewerkt. Daarna was ik acht jaar in het Alexianerkrankenhaus Aachen (psychiatrische kliniek) muziektherapeutisch werkzaam. Nadat mijn twee kinderen wat groter waren werkte ik achttien jaar als docent en supervisor op de bacheloropleiding muziektherapie aan Zuyd Hogeschool en sinds 2016 op de masteropleiding muziektherapie Codarts Rotterdam. In 2014 heb ik mijn master supervisie en coaching afgerond en werk sindsdien in mijn eigen praktijk Ceder voor muziektherapie en coaching.

Contactgegevens:

Email: info@cedercoaching.com
Telefoon: 06-25365539
Webadres: www.cedercoaching.com
AGB code praktijk: 90062835
AGB code persoonlijk: 90103477

KvK nummer: 61324280
Meer informatie is te vinden op Facebook onder Cedercoaching en op Youtube onder Canta Canta Maastricht.

Doelgroep:

Iedereen wonend of werkend in postcodegebieden 6211, 6212, 6221 en 6222. Incidenteel ook daarbuiten.

Wachttijd:

2-3 weken

Klachtenregeling:

Een klacht kan worden ingediend rechtstreeks bij de hulpverlener resp. bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg).

Kwaliteitskader:

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) licentienummer 8575

Stichting Register Vaktherapeutische beroepen (RBCZ) en Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ) licentienummer 180204R

Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB) Geaccrediteerd supervisor

Deutsche Gesellschaft für Supervision und Coaching e.V. (DGSv) licentienummer 073119

Prijzen:

Muziektherapie wordt afhankelijk van je verzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Welke verzekeraars muziektherapie vergoeden vindt U hier: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie

Een sessie van een uur kost € 90,00.

 

Language