aXnaga – aXiehuis

Missie

Onze missie is de klant te ondersteunen bij het vinden van de meest efficiënte en effectieve weg naar zijn eigen oplossing. Dit doen we door middel van een directe, no-nonsense aanpak doorspekt met humor daar waar mogelijk.

Visie

Onze missie willen we bereiken door:

  • – Een directe en eerlijke houding naar de klant.
  • – Geen doekjes winden om dat wat moeilijk bespreekbaar lijkt.
  • – Middels het principe: “De klant kent zichzelf het beste.”
  • – Iedereen is uniek dus maatwerk is het uitgangspunt.
  • – Het succes bij de klant bepaalt ons succes.

Onze bedrijfswaarden 

– Samenwerken.
– Terug naar de eenvoud.
– Elkaar iets gunnen.

Wat is het aXiehuis?

Het aXiehuis is een omgangshuis, een neutrale en veilige plek waar het kind centraal staat. In het aXiehuis kan de ‘niet-verzorgende ouder’ zijn kind (eren) onder professionele begeleiding ontmoeten. Doelstelling van de begeleide omgangsregeling is, om toe te werken naar onbegeleide omgang bij de ouder thuis. 

Omgangsbegeleiding is een dienst die wij aanbieden aan ouders / verzorgers waar de niet verzorgende ouder (weer) in contact komt met zijn of haar kind (eren) en waarbij het kind centraal staat in het herstel van het contact. Dit kan vanuit een verplicht of vrijwillig kader ontstaan.

Naast omgangsbegeleidingen bieden wij alle diensten die nodig zijn om het ouderschap in te vullen na scheiding (ouderschapsreorganisatie). Te denken valt aan ouderbemiddeling, mediation, Kinder- en KIES-coaching.

Je kunt als ouder in een situatie terecht komen waarbij je het contact met je kind verliest. Vaak is een (v) echtscheiding hiervan de oorzaak. Het aXiehuis heef de ervaring en deskundigheid in huis om met de complexiteit van een (v) echtscheiding om te gaan. Tijdens de omgangsbegeleiding staat altijd het kind centraal. Ons streven is er samen voor te zorgen dat ouders elkaar weer gaan vertrouwen in de omgang met het kind en het kind zo onbezorgd mogelijk contact kan hebben met beide ouders.

Contact

U kan contact met aXnaga of aXiehuis opnemen via de websites:

www.axnaga.nl

www.axiehuis.nl