Margreet Kolff

Margreet Kolff

 

Psycholoog

Visie: Benadering vanuit compassie en verbinding.

Door training en toepassing van oosterse en westerse psychologische technieken kijk ik samen met de cliënt naar het probleem met zelfcompassie om op een vriendelijke , niet veroordelende houding naar zichzelf te kijken. De cliënt krijgt weer leiding over zijn eigen leven en leert  verantwoordelijkheid nemen voor zijn acties, behoeftes en gevoelens. De cliënt leert zijn authenticiteit ontdekken door zichzelf kwetsbaar te zien, het  vergroten van zijn/haar kracht  en mogelijkheden. Tegelijkertijd leren deze technieken om minder te moeten en meer te genieten, zowel thuis als op het werk.

Achtergrond

Na mijn studie HBO-verpleegkunde en opleiding psychologie, met afstudeerrichting klinische psychologie en neuropsychologie, ben ik sinds 2000 werkzaam als psychologe, gespecialiseerd in de verslavingszorg en ADHD behandeling. In die periode ook werkzaam als wetenschappelijk onderzoekster gespecialiseerd in bewustzijnsprocessen en slaap. Sinds januari 2018 gestart met onderzoek naar impact van slaapproblematiek bij mensen met ADHD, Verslavingsproblematiek en autisme in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en DeVotion verslavingszorg. In 2007 ben ik  gecertificeerd trainer mindfulness based cognitive therapie (MBCT trainer). In mijn behandeling maak ik gebruik van mindfulness, Acceptance Commitment training (ACT), schematherapie en cognitieve therapie technieken. Vaak is er bij verslavingsproblematiek sprake dubbele diagnosis, waar ook aandacht aan wordt geschonken.

Contactgegevens:

Email: margreet@fontinalis.nl

Telefoon: 06-20023447

Webadres: www.fontinalis.nl

BIG code verpleegkundige: 09003624530

AGB code praktijk: 9405602

Nederlands Istituut voor Psychologen (NIP-psycholoog registratie ): 00090250

KvK nummer: 34284600.

Meer informatie vindt u op Linked in.

Op locatie de Griend ben ik flexibel aanwezig en ik werk ook via facetime/skype indien dit de behandeling ten goede komt. Behandeling bestaat uit groeps en individuele sessies.

Doelgroep:

Iedereen wonend of werkend in postcodegebieden 6221 en 6222. Indien geen wachttijd, ook daarbuiten.

Wachttijd:

Geen

Klachtenregeling:

Een klacht kan worden ingediend rechtstreeks naar de hulpverlener. Indien dit niet mogelijk is kan men zich wenden tot de NIP  (Nederlandse Institiuut voor Psychologen).