Vacature office manager

Op de Griend 3 te Maastricht huist een netwerk van ZZPers dat zich inzet voor tijdige en passende zorg en maatschappelijke voorzieningen door en voor en met de wijk. Voor de afstemming van de diverse diensten, het stroomlijnen van de logistiek en de communicatie met de stakeholders in de buurt zoeken wij een Office Manager. ‘Ben jij op zoek naar een flexibele parttime baan, met diverse werkzaamheden en zicht op een samenwerking voor langere termijn?’

Vacatuare office manager

Versterking

Ana Schutgens is vanaf 1 december 2019 in dienst getreden in de praktijk van Marie-Jeanne Haack, psychiater. Ana is psycholoog en zal de praktijken van Ingrid Leenders en Marie-Jeanne Haack versterken met diagnostiek en cognitieve gedragstherapeutische interventies. Zij spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

Vanaf 2019 zijn muziektherapeut Juliane Tissen, en haar praktijk cedercoaching, en Suzanne Dear, psychosomatisch fysiotherapeut bij ons netwerk aangesloten. 

 

Officiële opening praktijken Griend 3

22 juni 2018 was de officiële opening van de praktijken op Griend 3. Het was een geanimeerde en feestelijke bijeenkomst. Verschillende partijen die geïnteresseerd of betrokken zijn bij wijkgerichte zorg hebben met elkaar kennis hebben gemaakt.

 

Nieuwe website!

Officiële opening praktijken Griend 3

22 juni 2018 was de officiële opening van de praktijken op Griend 3. Het was een geanimeerde en feestelijke bijeenkomst, waarbij verschillende partijen die geïnteresseerd of betrokken zijn bij wijkgerichte zorg met elkaar kennis hebben gemaakt.